Blåmann

Koldtbord av lokale Nord Norske Råvarer

Koldtbordene våre er svært populære og velges ofte til konfirmasjoner og andre store selskaper. Kanskje ikke så rart – det er sosialt, kontaktskapende og alle kan forsyne seg med det de liker best. Du kan senke skuldrene og kose deg i selskapet sammen med dine gjester. Planleggingen er viktig når du skal servere mat til mange -det er fint å bestille koldtbordet i god tid slik at våre kokker har mulighet til å levere til deg.

Vi kan lage et koldtbord etter din smak, eller du kan velge vår standardmeny. Alt blir laget på vårt kjøkken av lokale råvarer. Maten blir levert på delikate fat og er flott anrettet.

Nedenfor kan du enkelt velge hvilke produkter du ønsker å ha i ditt koldtbord. Vi har laget et forslag til deg men dette står du helt fritt til å forandre på slik du selv ønsker. Det er bare å ta bort krysset på det du ikke ønsker og sette kryss på de rettene du heller vil ha med. Vi kan også levere et utvalg av varmretter til koldtbord for kr 49,- pr. pers. Minimum 10 personer

Quantity:

Varenummer: blåmann Kategori:

Egenprodusert middagsmat, ferske råvarer og topp utvalg i dagligvarer.

  • Du glemmer aldri følelsen av et godt måltid. Forutsetningen for en god smaksopplevelse er ferske råvarer av beste kvalitet. Utenfor kysten av Nord-Norge finner vi fisk av verdens beste kvalitet. I de mer og mer berømte Lyngsalpene finnes unike beiteforhold for lam.
  • Alt dette er vi så heldig å kunne tilby deg som kunde enten fersk al dente eller videreforedlet under egne unike merkevarer som Alpelam fra Lyngen, Heimelaga fra Yttersia og Heimelaga fra vårt eget kjøkken. Her finner vi Eide karbonade, Mathusets fiskegrateng for å nevne noe.
  • I 1953 startet Eide Handel opp som landhandel av Trygve Pettersen i hjertet av Eidkjosen på Kvaløya. Siden da har butikken utviklet seg gjennom flere generasjoner til en topp moderne ferskvare- og dagligvareforretning uten merkevaren Mathuset Eide Handel.
  • Ferskvarer og matkultur er hjertet i vår virksomhet. Velkommen til et hyggelig og lønnsom handel i Eidkjosen!

Dersom du mot formodning skulle være misfornøyd med noe av koldtbordet ber vi om at du samme dag tar kontakt på telefon: +4 77 66 56 50 eller kontakter kjøpmann direkte på mobil: +47 918 81 445.