E8 Touch

kr 12 990,–

Bestselger med berøringsbetjening

Den mest solgte kaffeautomatmodellen i JURAS historie skårer nå med betjening på berøringsskjerm og kunstig intelligens. En algoritme analyserer hele tiden personlige smakspreferanser og tilpasser oppstartsbildet automatisk til de to eller fire spesialitetene man foretrekker.

Moderne teknologier som AromaG3-kvernen, Puls-ekstraksjonsprosessen (P.E.P.®) eller One-Touch-Cappuccino-funksjonen sørger for de beste kafferesultatene. Dermed lykkes 12 kaffespesialiteter over hele spekteret fra kort Ristretto til den populære Flat White i en berøring på TFT-displayet.

CLARIS Smart leverer rent vann for ren smak. Aldri har bruken av filter vært enklere, nå som Intelligent Water System (I.W.S.®) registrerer filteret automatisk.

Varenummer: 15293 Kategorier: ,

Beskrivelse

Bestselger med berøringsbetjening

I cockpiten viser 2,8″-berørings-fargedisplayet brukeren all relevant informasjon. Spesialitetene kan beveges og navnene kan vises eller skjules til enhver tid. Det blir ikke enklere og mer intuitivt å betjene.

Dyse for fint skum G2

Den nye dysen for fint skumG2, er produsert av materialer av høyeste kvalitet, og byr på det ypperste innen haptikk og utseende. Den er spesielt utviklet for tilberedning av kaffespesialiteter med melkeskum, og tryller frem cappuccino og andre spesialiteter med utmerket finskumkvalitet.

Mer elegant enn noen gang

Det skulpturelle designet, høykvalitets materialer og en presis bearbeidingskvalitet gjør den moderne automaten til et interiørobjekt i seg selv.

P.E.P.® for espresso av enestående baristakvalitet

Flere innovasjoner i toppklassen sørger for toppkvalitet, både når det gjelder klassiske kaffevarianter og motespesialiteter: AromaG3-kvernen maler kaffebønnene dobbelt så raskt, samtidig som aromaen beholdes spesielt godt. Pulsekstraksjonsprosessen (P.E.P.®) optimerer ekstraksjonstiden for korte spesialiteter, og starter et veritabelt fyrverkeri når det gjelder smak, både for ristretto og espresso.

Tilleggsinformasjon

Farge

Platinum

Go to Top