Filterpatron Claris Blue

Fra kr 199,–

Kaffe består av opptil 98 % vann. Jo bedre kvaliteten på kaffen er, desto mer uforfalsket ren er aromaen. CLARIS filtrerer vannet pålitelig. Det som er igjen, er den optimale ingrediensen for perfekt kaffe: rent vann for en ren nytelse.

Varenummer: I/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Den nye beskyttelsesformelen ble spesielt utviklet for moderne kaffemaskiner med One-Touch Cappuccino-funksjon. Den inneholder et mineralsk stoff som stabiliserer kalsiumkarbonat. Dermed avsetter det seg ikke i væskesystemet, selv ved hyppig damptilberedning. Dette forebygger aktivt at ledningene tilstoppes.

Men CLARIS kan så mye mer: Sammen med kalk filtrerer den mange andre stoffer som påvirker smak og lukt ut av vannet. Mineralene og fluoridene som er viktige for helsen, blir bevart.

Egnet for alt vann fra springen

CLARIS Blue fungerer etter det profesjonelle oppstrømsprinsippet, og filtrerer alltid eksakt den mengden vann som trengs for tilberedningen. Takket være den banebrytende formelen er filterpatronene godt egnet for alt springvann verden over. Det tilpassede granulatet filtrerer kalk til en alltid optimal mengde (selv ved lav vannhardhet) og reduserer alle skadelige stoffer mer effektivt enn noensinne. Mineraler og fluorider, som fungerer som viktige smaksbærere, blir fullstendig bevart. Med den optimale kalkstabiliseringen og den effektive filtreringen av skadelige stoffer er resultatet alltid optimal vannkvalitet og perfekt kaffearoma.

Riktig brukt gjør CLARIS avkalking fullstendig overflødig. Dette øker komforten og sparer verdifull tid. Rene ledninger, varmeelementer og en pumpe uten kalkavleiringer forlenger påviselig kaffemaskinens levetid og bidrar til å bevare verdien.

Bare originale CLARIS-filterpatroner er i sammensetning og gjennomstrømningsadferd nøyaktig avstemt etter JURA-kaffemaskiner. Se derfor alltid etter kvalitetsstempelet fra JURA når du kjøper filter. Det lønner seg.

Unn deg og din JURA-kaffemaskin det nye CLARIS-filteret, og bli overbevist om de mange fordelene.

CLARIS Blue filterpatron kan brukes til alle JURA kaffemaskiner som har blå filterholder i vanntanken.

Filterkapasitet

CLARIS leverer det ideelle vannet for perfekte kaffespesialiteter. Kapasiteten av en filterpatron er imidlertid avhengig av vannhardhetsgraden.

  • ved 1-5° dH: til 65 l
  • ved 6-10° dH: til 60 l
  • ved 11-15° dH: til 55 l
  • ved 16-20° dH: til 50 l
  • ved 21-25° dH: til 45 l
  • ved 26-30° dH: til 40 l

Gjennomgående perfekt kaffe takket være TÜV-sertifisert hygiene

JURA kaffemaskiner ble sertifisert som meget hygienisk av den uavhengige internasjonale testorganisasjonen TÜV Rheinland i samsvar med sine egne strenge kriterier. Dette forklarer at JURAs vedlikeholdsprodukter er presist formulert for å være effektive med elektronisk styrte renseprogrammer noe som garanterer TÜV-sertifisert hygiene og renslighet for hver JURA kaffemaskin.

Kalk: Årsak til redusert smak og feil

Ved oppvarming av vannet avleirer det seg kalk. Ledninger som innsnevres på grunn av kalk, fører ikke bare til lengre oppvarmingstider og dermed til økt strømforbruk, men det kan til og med føre til fullstendig maskinstopp. I tillegg skader ikke kalk bare din kaffeautomat, men påvirker også kaffegleden på negativ måte. Selv om kalk i små mengder fungerer som viktige smaksbærere, fører en for høy andel av kalk til en flau bismak av vannet, og forhindrer – også på grunn av svingende vanntemperaturer – en optimal utfoldelse av kaffearomaen.

CLARIS fjerner behovet for avkalking

Riktig vann er avgjørende for smaken på kaffe fordi kaffe består faktisk av 98% vann. I tillegg til kalsium, mineraler og fluorider, inneholder vann fra springen i mange områder spor av bly, kobber, aluminium og klor. Plassert direkte i vanntanken, filtrerer CLARIS filter ferskt vann hver gang kaffe blir tilberedet. Det absorberer skadelige stoffer samtidig beholde det de viktige fluorider, som hjelper de riktige smaker å virkelig utvikle seg. Med den optimale vannkvaliteten, blir hver kopp kaffe en fyldig smaksopplevelse. CLARIS eliminerer behovet for å avkalke maskinen.

Les mer på Juras hjemmeside

Tilleggsinformasjon

Antall i pakken

1 stk, 3 stk

Go to Top