Filterpatron Claris Smart

Fra kr 199,–

Det intelligente vannfilteret

Kaffe består av 98 prosent vann. Veien til et perfekt kafferesultat er dermed elementært. Med CLARIS Smart har JURA revolusjonert vannfiltreringen. For første gang kommuniserer nemlig en kaffemaskin* kontinuerlig med filteret, takket være moderne RFID-teknologi (RFID = Radio-frequency Identification). Maskinen registrerer om et filter er satt inn, og aktiverer automatisk den aktuelle modusen. Den samler fortløpende informasjon om bruken av filteret, og melder fra når kapasiteten er brukt opp. Dermed blir det ikke bare enklere enn noensinne å skifte filter, CLARIS Smart kan også utfolde virksomheten sin på en ideell måte.

Varenummer: I/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Egnet for alt vann fra springen

CLARIS Smart fungerer etter det profesjonelle oppstrømsprinsippet og filtrerer alltid eksakt den mengden vann som trengs for tilberedningen. Takket være den banebrytende formelen er filterpatronene godt egnet for alt springvann verden over. Det tilpassede granulatet filtrerer kalk til en alltid optimal mengde (selv ved lav vannhardhet) og reduserer alle skadelige stoffer mer effektivt enn noensinne. Mineraler og fluorider, som fungerer som viktige smaksbærere, blir fullstendig bevart. Med den optimale kalkstabiliseringen og den effektive filtreringen av skadelige stoffer er resultatet alltid optimal vannkvalitet og perfekt kaffearoma.

Automatisk filtergjenkjenning

For å etablere dialog mellom filteret og kaffemaskinen bruker JURA moderne RFID-teknologi. Alle maskiner med intelligent vannsystem (I.W.S.®) registrerer automatisk når et nytt filter blir satt inn, stiller seg på filterdrift av seg selv og starter skyllingen. Når filtereffekten går mot slutten, varsler kaffemaskinen om at filteret snart må skiftes. Hvis dette ikke gjøres, aktiverer maskinen avkalkingsmodus. Etter endt bruk vises oppfordringen om avkalking. Dette kan bare gjøres når filteret er tatt ut. Feilbetjening på grunn av misforståelser hører definitivt fortiden til.

Unn deg og din JURA-kaffemaskin det nye CLARIS-filteret, og bli overbevist om de mange fordelene. Vi tilbyr det nye 3er-settet til en attraktiv spesialpris. Vi ønsker deg en fullendt kaffenytelse av en helt ny dimensjon.

* CLARIS Smart er utviklet for følgende kaffemaskiner med intelligent vannsystem (I.W.S.®):
Z8 / Z6 / J6 / J600 / S8 / S80 / E8 / E80 / E800 / E6 / E60 / E600 / D6 / D60 / D600 / D4 / ENA 8 / WE 6 / WE 8

Filterkapasitet

CLARIS leverer det ideelle vannet for perfekte kaffespesialiteter. Kapasiteten av en filterpatron er imidlertid avhengig av vannhardhetsgraden.

  • ved 1-5° dH: til 65 l
  • ved 6-10° dH: til 60 l
  • ved 11-15° dH: til 55 l
  • ved 16-20° dH: til 50 l
  • ved 21-25° dH: til 45 l
  • ved 26-30° dH: til 40 l

Gjennomgående perfekt kaffe takket være TÜV-sertifisert hygiene

JURA kaffemaskiner ble sertifisert som meget hygienisk av den uavhengige internasjonale testorganisasjonen TÜV Rheinland i samsvar med sine egne strenge kriterier. Dette forklarer at JURAs vedlikeholdsprodukter er presist formulert for å være effektive med elektronisk styrte renseprogrammer noe som garanterer TÜV-sertifisert hygiene og renslighet for hver JURA kaffemaskin.

Kalk: Årsak til redusert smak og feil

Ved oppvarming av vannet avleirer det seg kalk. Ledninger som innsnevres på grunn av kalk, fører ikke bare til lengre oppvarmingstider og dermed til økt strømforbruk, men det kan til og med føre til fullstendig maskinstopp. I tillegg skader ikke kalk bare din kaffeautomat, men påvirker også kaffegleden på negativ måte. Selv om kalk i små mengder fungerer som viktige smaksbærere, fører en for høy andel av kalk til en flau bismak av vannet, og forhindrer – også på grunn av svingende vanntemperaturer – en optimal utfoldelse av kaffearomaen.

CLARIS fjerner behovet for avkalking

Riktig vann er avgjørende for smaken på kaffe fordi kaffe består faktisk av 98% vann. I tillegg til kalsium, mineraler og fluorider, inneholder vann fra springen i mange områder spor av bly, kobber, aluminium og klor. Plassert direkte i vanntanken, filtrerer CLARIS filter ferskt vann hver gang kaffe blir tilberedet. Det absorberer skadelige stoffer samtidig beholde det de viktige fluorider, som hjelper de riktige smaker å virkelig utvikle seg. Med den optimale vannkvaliteten, blir hver kopp kaffe en fyldig smaksopplevelse. CLARIS eliminerer behovet for å avkalke maskinen.

Les mer på Juras hjemmeside

Tilleggsinformasjon

Antall i pakken

1 stk, 3 stk

Go to Top