Giga 6

kr 39 990,–

En ny dimensjon som er perfekt, presis og profesjonell

Med GIGA 6 finner JURA opp kaffespesialitetsautomaten på nytt. Den profesjonelle maskinen til hjemmebruk briljerer med moderne teknologi for de beste resultatene. Den er utarbeidet i høykvalitetsmaterialer og sveitsisk presisjon, og det klare designspråket viser hvilken kraft og kompetanse GIGA 6 har. Det massive frontpartiet i 3 millimeter tykk aluminium og det tunge aromadekslet i forkrommet sinktrykkstøp understreker denne ikoniske kaffeautomatens høye kvalitet.

Dette sveitsiske mesterverket betjenes intuitivt med berøringsdisplay og Blue Crystal Rotary Switch, og forfører kaffeelskere med 28 forskjellige perfekte spesialiteter. Kunstig intelligens og gjennomtenkt konstruksjon i minste detalj gir en 5-stjerners håndtering du ikke har sett maken til.

Les mer på Juras nettsider

Interessert i dette produktet? Ta kontakt med oss via skjemaet under.

  Du kan også kontakte oss på e-post jura@eidehandel.no eller på telefon +47 920 97 381 hvis du har noen spørsmål.

  Forespørsel

  Varenummer: 15310 Kategorier: ,

  Beskrivelse

  Double Power, Double Action med 28 spesialiteter

  Den ultimative kaffenytelsen er resultatet av ideelle ekstraksjonsforhold. Motespesialiteten er en sum av perfekte ingredienser. Derfor mestrer GIGA 6 tre forskjellige bryggemetoder for kaffe samt optimal oppvarming og melkeskumming som lages under tre forskjellige tilberedningssprosesser for motespesialiteter. Et helt nytt innvendig liv med mye kraft av 2 varmesystemer og 2 pumper gir parallell tilberedning av kaffe og melk eller melkeskum. Dermed kan kaffeelskerne også velge mellom populære blandingsdrikker som Caffè latte, Flat White eller Cortado. Det nye prestisjeobjektet fra JURA tilbereder til og med 2 spesialiteter samtidig dersom det ønskes. Melk og melkeskum kan tilpasses den enkeltes smak og programmeres på 10 temperaturnivåer.

  2 elektronisk justerbare keramikkskivekverner

  De 2 elektronisk justerbare keramikkskivekvernene som er utarbeidet i ett av de hardeste materialer som finnes, sørger for at kaffen er finmalt. Automatic Grinder Adjustment (A.G.A.) gir et perfekt resultat så lenge kvernen går. De to selvjusterende kvernene gjør det mulig å bruke to forskjellige kaffeblandinger, enten enkeltvis eller blandet. De kan velges i 25 %-trinn (f.eks. 100 % venstre, 75 % venstre / 25 % høyre, 50 % venstre / 50 % høyre) og gjør det alltid mulig å finne en perfekt, individuell blanding.

  Kunstig intelligens

  Med GIGA 6 gjør kunstig intelligens sitt inntog i betjeningen. Det høytoppløselige berøringsdisplayet i farger på 4,3″ viser brukeren kun relevant informasjon. En selvlærende algoritme gjenkjenner de personlige smakspreferansene og tilpasser oppstartsbildet tilsvarende. Dermed viser det de 2, 5 eller 8 spesialitetene som du foretrekker. Bilder og symboler vises selvforklarende, gjennomtenkt, og redusert til det helt vesentlige. Spesialitetene kan nevnes og navnene kan vises eller skjules.

  5-stjerners håndtering

  Ingeniørene til JURA la særlig vekt på den nye konstruksjonen av restvannsskålen. Den oppvaskmaskinsikre restvannskålen kan tas ut, tømmes og settes på plass igjen med én hånd. Det optimalt plasserte tyngdepunktet forhindrer at det skvulper over. Enkel, ren, rask, komfortabel – 5 stjerners design ned til minste detalj.

  Tilleggsinformasjon

  Farge

  Aluminium

  Go to Top