Vedlikeholdssett

kr 990,–

Ikke bare gjør riktig vedlikehold at man forlenger levetiden på kaffemaskinen, det bevarer det også din maskin og gir deg den kaffeopplevelsen du ønsker.

Varenummer: 71577 Kategorier: ,

Beskrivelse

Velvære for din kaffemaskin

For gjennomgående utmerket kaffe, er det viktig å opprettholde kaffemaskinen riktig og følge de strenge hygienekravene for kaffe, melk og vann. Riktig vedlikehold er derfor av stor betydning. Ikke bare gjør riktig vedlikehold at man forlenger levetiden på kaffemaskinen, det bevarer det også din maskin og gir deg den kaffeopplevelsen du ønsker.

Bruk JURA vedlikeholds produkter som tilbys for å vedlikeholde og rengjøre kaffemaskinen for månedene og årene som kommer, slik at du kan fortsette å nyte den beste kaffen, espresso, cappuccino, latte macchiato og andre kaffespesialiteter.

Det nye vedlikeholdssettet inneholder alle pleieprodukter du trenger. Det inkluderer 3 CLARIS Smart filterpatroner, 6 rengjøringstabletter, 1 x 250 ml flytende melkerens og 2 melkeslanger. Det nye vedlikeholdssettet hjelper deg å spare penger og plass siden den praktiske vedlikeholdsboksen vil passe inn i ethvert kjøkkenskap.

Go to Top