WE8

Ta kontakt for pris

Kaffespesialiteter for arbeidsplassen

Når kunder, medarbeidere og gjester nyter en kaffe, oppstår det en behagelig stemning; for kaffe skaper et avslappet, kommunikativt og produktivt miljø. Hvis man satser på nytelse, et mangfoldig utvalg av kaffespesialiteter og estetikk, er WE8 det riktige valget.

En vanntank med 3 l volum, en bønnebeholder for 500 g kaffebønner og en kaffegrutbeholder med kapasitet på 25 porsjoner gjør den elegante, profesjonelle kaffeautomaten til den ideelle løsningen overalt hvor det daglig nytes ca. 30 kaffespesialiteter.

Innovativ teknologi revolusjonerer kaffenytelsen. One Touch-funksjonen tryller frem motespesialiteter som latte macchiato, flat white eller cappuccino med ett enkelt tastetrykk. Fronttaster og moderne TFT-display gjør betjeningen til en lek også for uøvde brukere.

Les mer hos Jura

Interessert i dette produktet? Ta kontakt med oss via skjemaet under.

  Du kan også kontakte oss på e-post jura@eidehandel.no eller på telefon +47 920 97 381 hvis du har noen spørsmål.

  Forespørsel

  Varenummer: JURA-WE8 Kategorier: ,

  Beskrivelse

  Dyse for fint skumG2

  Den nye dysen for fint skumG2, er produsert av materialer av høyeste kvalitet, og byr på det ypperste innen haptikk og utseende. Den er spesielt utviklet for tilberedning av kaffespesialiteter med melkeskum, og tryller frem cappuccino og andre spesialiteter med utmerket finskumkvalitet.

  For deg som elsker spesialiteter

  Denne framgangsrike kontor-kaffeautomaten er nå ytterligere perfeksjonert. Til sammen tilbereder WE8 nå 16 forskjellige spesialiteter med ett tastetrykk. Den imponerer i tillegg med espresso macchiato, espresso doppio, spesialkaffe og varmt vann for grønn te med ett tastetrykk.

  Nyeste teknologi for perfekt nytelse

  Enten One Touch Cappuccino-funksjonen for motespesialiteter som latte macchiato, flat white og cappuccino eller puls-ekstraksjonsprosessen (P.E.P.®), som optimaliserer ekstraksjonstiden og garanterer mest mulig aroma for korte kaffespesialiteter – utstyrt med den nyeste teknologien fra JURA tryller nye WE8 fram et imponerende spekter av spesialiteter med ett tastetrykk.

  Like individuell som dine egne krav

  Fordi kravene varierer fra ett bruksområde til et annet, har WE8 mange muligheter for programmering og individualisering. Mengden kaffepulver og vann kan tilpasses personlige preferanser og serviset som brukes. Dessuten kan man legge til bestemte kaffespesialiteter ved å sperre andre.

  Go to Top