Sjokoladekake
Fra kr 280,–
Tilleggsinformasjon
Allergener | Egg, Gluten, Melk, Soya |
---|---|
Kan lages uten | Gluten |
Ingredienser | antioksidant (E 339), aroma, aroma (vanilje), dekstrose, EGG, emulgator (E 322 (SOYA), E 471), fargestoff (E 160a, E 101), FLØTE, fortykningsmiddel (E 401), fullherdet vegetabilsk fett (raps), hevemiddel (E 450, E 500), HVETEMEL, kaffe, kakao, kakaomasse (5,8%), kakaosmør (1,4%), KJERNEMELKEPULVER, konsistensmiddel (E 450, E 516), melis, modifisert stivelse (E 1442, E 1414), MYSEPULVER (MELK), naturlig aroma, potetstivelse, salt, sukker, syre (E 330), vanilje, vaniljeekstrakt, vann, vegetabilsk fett (kokos), vegetabilsk olje (kokos), vegetabilsk olje (raps) |
Næringsdeklarasjon pr 100 g | Energi: 1424 kJ / 342 kcal |
NB! | Det kan forekomme melstøv i luften i produksjonslokalet så det kan ikke garanteres at kaker med glutenfri bunn er 100 % glutenfri. |