Den beste kaffen får du med Jura

Jura kaffemaskin

På Eide Handel mener vi at kun det beste er godt nok når det kommer til kaffe. Hos oss får du kaffebønner fra alle verdens hjørner, og kanskje verdens beste kaffemaskiner fra Jura. Eide Handel har Nord-Norges eneste Jura shop-in-shop, hvor du kan velge den kaffemaskinen som passer nettopp deg. I tillegg har vi alt av nødvendig tilbehør til våre Jura kaffemaskiner.

Vår kaffemester Arnulf har lang erfaring i kaffebransjen, og hjelper deg gjerne å velge rett maskin. Arnulf er også vår servicemann, og tar service på maskinen dersom det er nødvendig.

Når du kjøper en Jura kaffemaskin hos oss på Eide kjøper du trygghet. Se gjennom maskinene under eller besøk vår Jura shop-in-shop på Eide Handel. Du får ikke bedre kaffe.

Maskiner til hjemmet og jobben

Hos oss kan du få den kaffemaskinen som passer deg best. Vi fører alle modellene til Jura, både rettet mot private og profesjonelle. Enten du ønsker fantastisk kaffe hjemme, på kontoret eller i restauranten, så har vi en maskin som passer. Med Jura kan du nyte kvalitetskaffe, som fra en italiensk kaffebar, uansett hvor det måtte være.

Den enkleste veien til skikkelig god kaffe er en god kaffemaskin. Det innebyggede vannfilteret fjerner usmak fra det varme vannet. Du får kaffe traktet med nykvernede bønner, riktig temperatur og riktig trykk hver gang. Enklere og bedre blir det ikke.

Finn din nye Juramaskin her

Hjemmemaskiner

Bedriftsmaskiner

Tilbudsmaskiner

Vedlikeholdsprodukter

Vi fører alle vedlikeholdsprodukter fra Jura. Kom bare innom eller send oss en e-post!

Sommerkampanje

4 for prisen av 3!

Vi spanderer den rimeligste.

Gjelder filter, rensetabeletter og kalktabletter.