Den beste grillmaten
Vi nordmenn elsker å grille!
Vi nordmenn elsker å grille!
Endelig sesong for fersk skrei!
Det nordnorske lammekjøttet er i særklasse, og i vår bugnende ferskvaredisk finner du selvsagt de klassiske stykningsdelene som lammesmåsteik, -lår og -bog, men også unike spesialiteter som lammecarré og -plomme.
I ferskvaredisken vår finner du et mangfold av herlige grillklassikere og -spesialiteter, og et stort utvalg tilbehør til grillmåltidet.
Endelig påske! Det er mye godt som hører påsken til: appelsiner, sjokolade, påskeegg, Solo, frokoster – og ikke minst Alpelam.
Alpelam fra Lyngen er noe av det ypperste du kan kjøpe innen norsk lammekjøtt.
Vi tilbyr grill-catering til alle anledninger.
Måltidene er gode høydepunkter i påsken, og nå finner du ferskt nordnorsk lammekjøtt i ferskvaredisken.
Inkludert i kampanjeprisen får du cappuccino-kopper og kaffe.
Tenn opp grillen og lag smakfulle måltider med dine nærmeste.
Z10 med P.R.G. for Cold Brew og varme kaffespesialiteter
Årets påskefeiring blir mindre enn det man er vant til, så la måltidene bli gode høydepunkter.
Det finnes mange varianter Wagyu; først og fremst skiller man på opprinnelseslandet, der man blant annet har japansk, australsk og amerikansk.
Årets første levering av Alpelam er nå å finne i diskene på Eide Handel.
Angus er kvalitetskjøtt av storfe. Kjøttet er anerkjent over hele verden for den beste smaken og de møreste biffene.
Enkelte ting blir bare bedre med tida.
– spennende og lettvint!
Se for deg en grill hvor det å lage et festmåltid er så enkelt som å trykke på en knapp.
Grisene på Kjerresnes har funnet tilbake til røttene.
Hjemmelaget gravlaks med dill er mildt sagt vanedannende.
I fjor spiste dere oss ut av huset. I år har vi rustet oss bedre.
Menn, kjøtt og røyk har eldgamle bånd.
Ferskvaredisken på Eide Handel er blitt en attraksjon i seg selv.
Begynner det å ryke under panseret, har du et godt måltid i vente.
Høst og vinter er høysesong for å lage mat ute. Og hva er vel bedre enn å samles rundt bålet før maten nytes i fellesskap?
Visste du at reinsdyrene i Troms har de beste beiteforholdene i hele landet? Det kjenner du på smaken.
I Porsangerfjorden ligger ei øy som lyser av multer i midnattsol.
De fleste kan steike kjøtt eller lage en enkel saus, men hvordan vet vi hvilke krydder som virkelig løfter smaksopplevelsen?
Tror du det er vanskelig å lage egne pølser til jul? Det er faktisk lekende lett – og skikkelig gøy for hele familien.
Vi lager Norges beste lammerull. Og siden ingen land lager lammerull som oss, tør vi påstå at vi lager verdens beste.
Hva mer kan du ønske deg til jul enn ei perfekt ribbe?
Hva i all verden har en kaffemaskin og et kraftselskap til felles?
Annvei elsker å prate om ost. Med kunnskap og gode tips på lager, kommer kunder langveis fra for å handle ost hos oss.
Med nærmere 50 meter diskplass til rådighet kan kreativiteten ta overhånd.
Jula blir fort tom uten tid med de nærmeste. Derfor har familien Skogmo gjort det lille til det største i førjulsstria – å tilbringe tid sammen.
Ved å fjerne litt lut har vi gjort mer plass til skreien. Det kjennes på smaken.
Du trenger ikke være sjøsterk for å elske havet.
Du komponerer ikke helt nye pølsesorter fordi det er enkelt.
Litt kreativitet og nydelig Eide heimelaga pålegg – og vips har du snitter det går gjetord om.
Visste du at sjømat er aller best på smak og konsistens i den kalde årstiden? Dette er herlig og enkel mat med mye smak.