Traeger pelletsgriller – en multikunstner
Tenn opp grillen og lag smakfulle måltider med dine nærmeste.
Tenn opp grillen og lag smakfulle måltider med dine nærmeste.
Z10 med P.R.G. for Cold Brew og varme kaffespesialiteter
Årets påskefeiring blir mindre enn det man er vant til, så la måltidene bli gode høydepunkter.
Det finnes mange varianter Wagyu; først og fremst skiller man på opprinnelseslandet, der man blant annet har japansk, australsk og amerikansk.
Alpelam fra Lyngen er noe av det ypperste du kan kjøpe innen norsk lammekjøtt.
Årets første levering av Alpelam er nå å finne i diskene på Eide Handel.
Angus er kvalitetskjøtt av storfe. Kjøttet er anerkjent over hele verden for den beste smaken og de møreste biffene.
Enkelte ting blir bare bedre med tida.
– spennende og lettvint!
Se for deg en grill hvor det å lage et festmåltid er så enkelt som å trykke på en knapp.
Grisene på Kjerresnes har funnet tilbake til røttene.
Hjemmelaget gravlaks med dill er mildt sagt vanedannende.
I fjor spiste dere oss ut av huset. I år har vi rustet oss bedre.
Menn, kjøtt og røyk har eldgamle bånd.
Ferskvaredisken på Eide Handel er blitt en attraksjon i seg selv.
Begynner det å ryke under panseret, har du et godt måltid i vente.
Høst og vinter er høysesong for å lage mat ute. Og hva er vel bedre enn å samles rundt bålet før maten nytes i fellesskap?
Visste du at reinsdyrene i Troms har de beste beiteforholdene i hele landet? Det kjenner du på smaken.
I Porsangerfjorden ligger ei øy som lyser av multer i midnattsol.
De fleste kan steike kjøtt eller lage en enkel saus, men hvordan vet vi hvilke krydder som virkelig løfter smaksopplevelsen?
Tror du det er vanskelig å lage egne pølser til jul? Det er faktisk lekende lett – og skikkelig gøy for hele familien.
Vi lager Norges beste lammerull. Og siden ingen land lager lammerull som oss, tør vi påstå at vi lager verdens beste.
Hva mer kan du ønske deg til jul enn ei perfekt ribbe?
Hva i all verden har en kaffemaskin og et kraftselskap til felles?
Annvei elsker å prate om ost. Med kunnskap og gode tips på lager, kommer kunder langveis fra for å handle ost hos oss.
Med nærmere 50 meter diskplass til rådighet kan kreativiteten ta overhånd.
Jula blir fort tom uten tid med de nærmeste. Derfor har familien Skogmo gjort det lille til det største i førjulsstria – å tilbringe tid sammen.
Ved å fjerne litt lut har vi gjort mer plass til skreien. Det kjennes på smaken.
Du trenger ikke være sjøsterk for å elske havet.
Du komponerer ikke helt nye pølsesorter fordi det er enkelt.
Litt kreativitet og nydelig Eide heimelaga pålegg – og vips har du snitter det går gjetord om.
Visste du at sjømat er aller best på smak og konsistens i den kalde årstiden? Dette er herlig og enkel mat med mye smak.
Vi har det aller beste utgangspunktet for å lage pinnekjøtt av høy kvalitet.
Bardufossjentene har funnet oppskriften til det søte liv.
Lokale råvarer og heimelagakvalitetsmat. Ferskvareavdelingen bugner av lokale [...]
Traeger sine nye pelletsgriller med Digital Pro Controller, er grillen med alle muligheter – du har full kontroll på grillingen.
Vår kaffemester Arnulf Kaspersen bærer på en hemmelighet. Gjennom år hos Friele har han luktet og smakt seg fra øst til vest – gjennom jordsmonn, ferskhet og brenningsgrader – stadig på jakt etter nye fyldige kaffesmaker.
Våre fagfolk mener at alle som er glad i å lage mat burde ha egne krydderblandinger. Etter mye utprøving med forskjellige smaker og kryddersorter ble vårt Eidekrydder til.
Mads Nilsen vår egen pølsemaker lager vår berømte lammerull etter delvis hemmelig oppskrift. Han kan fortelle at han bruker kjøtt fra både bog og lår samt svangen når rullen skal lages.
Den beste røykalaksen får du av å vente. Av og til kan du skimte et svakt slør av røyk over Eidkjosen. Da vet du at kjøkkensjef Øystein er på jobb.