Utemat som varmer

2019-02-18T15:02:58+01:0014.01.2019|

Høst og vinter er høysesong for å lage mat ute. Og hva er vel bedre enn å samles rundt bålet før maten nytes i fellesskap?

Rein lykke

2019-02-18T15:03:22+01:0014.01.2019|

Visste du at reinsdyrene i Troms har de beste beiteforholdene i hele landet? Det kjenner du på smaken.

Pølsevev

2019-02-18T15:13:56+01:0014.01.2019|

Tror du det er vanskelig å lage egne pølser til jul? Det er faktisk lekende lett – og skikkelig gøy for hele familien.

Den lille jula

2019-02-18T15:23:27+01:0020.12.2017|

Jula blir fort tom uten tid med de nærmeste. Derfor har familien Skogmo gjort det lille til det største i førjulsstria – å tilbringe tid sammen.

Traeger-grill

2019-02-18T14:55:21+01:0030.03.2017|

Traeger sine nye pelletsgriller med Digital Pro Controller, er grillen med alle muligheter – du har full kontroll på grillingen.

Åpner en ny verden av smaker

2019-02-01T10:43:34+01:0025.10.2016|

Vår kaffemester Arnulf Kaspersen bærer på en hemmelighet. Gjennom år hos Friele har han luktet og smakt seg fra øst til vest – gjennom jordsmonn, ferskhet og brenningsgrader – stadig på jakt etter nye fyldige kaffesmaker.

Eide Krydder

2016-10-25T15:13:47+02:0025.10.2016|

Våre fagfolk mener at alle som er glad i å lage mat burde ha egne krydderblandinger. Etter mye utprøving med forskjellige smaker og kryddersorter ble vårt Eidekrydder til.

Julepålegg

2016-10-25T14:32:02+02:0025.10.2016|

Mads Nilsen vår egen pølsemaker lager vår berømte lammerull etter delvis hemmelig oppskrift. Han kan fortelle at han bruker kjøtt fra både bog og lår samt svangen når rullen skal lages.

Go to Top