Traeger pelletsgriller

Helt siden 1987 har Traeger vært det foretrukne valget for matentusiastene i USA. Nå spres de videre utover i verden. De er kjent for sine griller av god kvalitet til svært gunstige priser. Nydelig aroma fra trepellets og svært fleksible i bruk; grill, bak, røyk, braiser og bbq.

«Stop grilling, start Traeger’ing.»

Traeger gjør vedfyrt matlaging enkelt

Brensel fra pellets av hardved

Pellets laget av ved gir brensel til grillen og tilfører utrolig smak.

Still den inn og tenk på noe annet

Velg temperaturen du ønsker, så kan du sette deg ned og tenke på noe annet.

Skap smakfulle øyeblikk

Skap smakfulle øyeblikk som familie og venner aldri vil glemme.

Treagers historie

Traeger oppfant den opprinnelige vedfyrte grillen for mer enn 30 år siden i Mt. Angel, Oregon. De fortsetter å være bransjeledende som verdens mestselgende vedfyrte griller, perfeksjonert av tiår med ekspertise innen vedfyrt matlaging. En Traeger-grill vil forvandle måten du lager mat på fordi den gir konsekvente resultater, hver eneste gang. Fyll sulten etter vedfyrt smak med Traeger.

Opplev ildens utvikling med Traegers neste generasjon pelletsgriller

Denne nye serien gir en helt uovertruffen tresmak, og gir deg muligheten til å utnytte råvarenes sanne potensiale. Uansett hvilken grill du velger, betyr Traegers 6-i-1 at du kan grille, røyke, bake, steke, braise og koke med smaken av ren hardved. Traegers brukervennlighet og enkle kontroller lar deg fokusere på det som betyr noe: maten din, familien din og vennene dine.

Hver pelletsgrill inkluderer

Denne nye serien gir en helt uovertruffen tresmak, og gir deg muligheten til å utnytte råvarenes sanne potensiale. Uansett hvilken grill du velger, betyr Traegers 6-i-1 at du kan grille, røyke, bake, steke, braise og koke med smaken av ren hardved. Traegers brukervennlighet og enkle kontroller lar deg fokusere på det som betyr noe: maten din, familien din og vennene dine.

Utrolig vedfyrt smak

Helt naturlige pellets i hardved gir ikke bare fyr på bålet – de er den hemmelige ingrediensen. Våre førsteklasses pellets er tilpasset til Traeger-grillen, og er konstruert for å gi perfekt røyking og best mulig smak.

Praktisk og enkelt med set-it & forget-it®

Bare velg temperaturen du vil lage mat med og la Traeger gjøre resten. Traeger-griller har enkle, stekeovnslignende brytere som gjør det enkelt å lage mat med vedfyring.

Utrolig smak, uendelige muligheter

Med muligheten til å grille, røyke, bake, braisere og steke alt på én grill, er det ingen grense for hva du kan lage. Fra langtidsrøkt oksebryst til bakt blåbærpai, Traeger-griller mestrer hele spekteret.

Hvorfor velge en trefyrt grill?

Smak og aroma

Maten smaker enda bedre når den er tilberedt over en vedfyrt grill.

Les mer

6 i 1 – Lag alt du vil

Grille, røyke, bake, braisere, steke og barbecue.

Les mer

Fire and forget

En grill som ikke trenger «barnevakt». Sett temperaturen og la grillen jobbe.

Les mer

Perfekt resultat

Grill som en proff, og server nydelig mat gang på gang.

Les mer

Hvorfor Traeger trepellets?

Saftigere resultat

Traeger brenner woodpellets laget av 100% naturlig komprimert sagflis. Fuktigheten i sagflisen fordamper under brenning, noe som skaper en fuktig luft inne i grillen. Denne fuktigheten bidrar til et saftigere resultat.

Røyk gir aroma

Når woodpellets brenner i Traegern dannes det røyk som sirkulerer i grillen og tilfører maten en deilig «vedfyrt» aroma.

Det er enkelt

Pelletsgrillen sørger selv for «mating» av pellets – Du trenger kun å sette temperatur.

10 sorter

Gir store variasjonsmuligheter innen smak og aroma.

Ikke alle pellets er laget på samme måte

De beste vedfyrte grillene på markedet krever markedets beste pellets. Hos Traeger skapte vi «gullstandarden» innenfor pelletsproduksjon, som sørger for at brenselet tilfører en utrolig smak av hardved til maten og leverer et konsekvent resultat som du kan stole på gang etter gang.

1 sekk pellets fra Traeger har følgende brenntider:

Røyking: 40 timer
150 °C: 20 timer
Max effekt: 10 timer

Pelletssmaker

Prøv nye smaker, velg fra Traegers lange liste over pelletsalternativer for å tilpasse oppskriftene dine og oppdage nye smakskombinasjoner. Traeger tilbyr ulike måter å fyre opp grillen på, med anerkjente aromaer fra hardtrepellets: Signature, Hickory, Mesquite, Apple, Cherry, Pecan og mer. I tillegg lager vi alltid nye og spesielle pelletsblandinger for å gi deg uovertrufne og unike vedfyrte smaker.

Pelletsguide

Velg den beste tresorten for det du skal lage.

Tresort Storfe Kylling Svin Sjømat Bakst Grønnsaker
Alder            
Apple        
Cherry        
Hickory        
Maple        
Mesquite      
Oak      
Pecan