Ferskvaredisken på Eide Handel er blitt en attraksjon i seg selv.

Siden du sitter med vår hjemmeside foran deg, må vi ha lov til å skryte litt. For vi er dyktig stolte av ferskvaredisken vår og alle medarbeiderne som hver dag legger hele sin fagkunnskap og kreativitet ned i å lage et utstillingsvindu for nordnorske råvarer.

Fra alle verdenshjørner

Og det blir satt pris på. Folk kommer fra nær og fjern for å la seg inspirere til å lage mat av det vi mener er verdens beste råvarer. Noen ganger kan man undre seg over hvor i verden vi har utsalg, for her går det like ofte i engelsk, tysk og fransk som i norsk. Ferskvaredisken er blitt en 50 meter lang attraksjon og et bevis på at vi tar jobben vår på alvor.

Lokale leverandører

Mange fortjener vår dype takknemlighet for at vi kan diske opp med slike ferskvarer. Ikke minst våre leverandører som hver dag gjør sitt ytterste for å bringe det beste de produserer til oss, en butikk i Eidkjosen som har valgt å stå utenfor de profilerte kjedene.

Vi må også takke kreftene som nekter å redusere mat til noe man hiver i mikroen på vei til neste gjøremål. Matlaging hjelper folk å ta tida tilbake og det er en myte at det tar mye lenger tid å lage middag fra skikkelige råvarer. Derfor er vi stolte over vårt bidrag til en sunnere hverdag – for kropp og sjel.