Eide nettbutikk

Vi er utrolig stolt og glad over å være først ute med å lansere Nord-Norges første nettbutikk for dagligvarer!

Eide Handel har drevet med hjemlevering i flere generasjoner, men på 80-tallet avsluttet vi utkjøring til privatpersoner. Etter Covid-19 ble hjemlevering av matvarer vår måte å bidra til fellesskapet. Dette ble raskt populært, men vi innså at dersom vi skulle fortsette med hjemlevering var vi nødt til å videreutvikle gamlemåten. I samarbeid med Norges største supermarkedkjede MENY har vi nå lansert nettbutikk, med deres nettløsning som utgangspunkt. Du finner vårt sortiment i nettbutikken – også Eide Heimelaga.

Vi ønsker å levere et best mulig produkt til dere kunder. For å ha kontroll over prosessen åpner vi forsiktig opp, med rundt to leveringsvinduer om dagen. Etterhvert som vi blir varm i trøya vil vi åpne opp for levering på de fleste tidspunkter. Du kan velge mellom å hente selv i butikk eller få varene levert på døra. Vi lover vi skal gjøre det beste vi kan, men om du som kunde opplever at det er noe som ikke er bra nok – blir vi veldig glad for tilbakemelding.

Vi er med på alle MENYs kampanjer, bortsett fra Trumf og «Fisketirsdag». Dette fordi vi allerede har lavere priser på fisk enn alle andre.

NB! Vi driver kun med utkjøring i Tromsø-området. Det betyr at vi dessverre ikke har mulighet til å levere til kunder i andre deler av landet.

Til nettbuttikken
Utvalg

Du finner mesteparten av vårt sortiment på nettbutikken – også Eide Heimelaga.

Tips!

Velg «Troms og Finnmark» og så «Eide Handel» på «Sjekk når vi kan levere til deg». Skriv så inn «Eide» i søkefeltet så får du opp alle våre heimelaga produkter.