Eide Heimelaga
Da vi i 2010 fikk den ville ideen om å utvikle en egen matserie under merkenavnet Eide Heimelaga basert på gamle tradisjoner og oppskrifter, så vi ikke konturene av suksessen vi ser i dag. Vi hadde bare lyst til å lage mat på gammelmåten av verdens beste råvarer og dele smakene med våre kunder. Gjennom bruk av gamle oppskrifter fra våre fagfolk og vår over 65-årige historie her på Eide Handel har vi klart å ta vare på og vekke liv i mattradisjoner som kanskje ville vært borte om noen år.
Nå, syv år senere er Eide Heimelaga en av bedriftens stolte hjørnesteiner. Vår egen tradisjonsmat sysselsetter en hel gjeng kokker og faglærte, og vi har investert store summer i å utvide kjøkkenet vårt for å klare å levere nok. Med Eide Heimelaga tar vi ikke bare vare på mattradisjoner, men også på ressursene rundt oss. Nesten ingenting av slakt og rund fisk vi henter inn går til spille. Alt kan brukes til noe, helt ned til å koke kraft på beina. Slik følger vi ikke bare en linje av stolte mattradisjoner, men viser også en respekt for naturressursene som før var en selvfølge.
Eide Heimelaga er kanskje et barn av vår tid. Et resultat av søken tilbake til det ekte i ei tid der alt skifter. Mot det å ta seg tid til å smake, dele og glede seg over alt vi har rundt oss. Vi er uansett umåtelige glade for at du setter pris på vårt lille bidrag.