Komponer din egen gave

Tilpass

Klar til henting minimum 2 virkedager fra bestilling. Kan hentes mellom kl. 8.00 og 18.00. Henting utenom disse tidspunktene må avtales.

Den perfekte gaven for din bedrift, venner, familie eller til deg selv!

Vi selger stadig flere av våre populære gaveesker, og til jul er det spesielt mange som velger dette som gave til matglade venner, familie eller bedriftsforbindelser. Gaveeskene fås i ulike størrelser, her på våre nettsider kan du enkelt velge innhold selv.

Når du bestiller gaveesken kan du velge og vrake blant våre heimelaga spesialiteter, utvalgte spennende lokale varer og andre fristelser! Du finner kjente klassikere fra Eide Handel, som heimelaga lammerull, Eide Røykalaks, naturtørket fenalår og fenabog – i tillegg til Eidekaffe, oster, flere forskjellige krydderblandinger og mange nordnorske spesialiteter.

Fordi dette er mat som må oppbevares under riktige forhold, kan vi dessverre ikke sende gaveeskene med posten – de må derfor hentes på butikken. Men du kan enkelt bestille og betale via våre nettsider på forhånd, og få eskene pakket med akkurat det innholdet du ønsker.

Nedenfor kan du enkelt velge hvilke varer du ønsker i esken. Vi har laget et forslag til deg men dette står du helt fritt til å forandre på slik du selv ønsker.

Om produktene

Fisk

Eides originalrøkte laks, 300 gr2022-11-22T12:16:10+01:00

Gode råvarer, bøkeflis, kjærlighet og tålmodighet som varer ei uke – det er det som skal til for å lage Eides Heimelaga røykalaks. Å lage god røykalaks krever kunnskap til fingerspissene. Det vil du kjenne på smaken.

Eides Heimelaga cognacgravet laks, 300 gr2022-11-29T09:21:49+01:00

Gode råvarer, bøkeflis, kjærlighet og tålmodighet som varer ei uke – det er det som skal til for å lage Eides Heimelaga cognacgravet laks. Å lage god gravlaks krever kunnskap til fingerspissene. Det vil du kjenne på smaken.

Eide Heimelaga nordnorsk julesild, 500 gr2022-11-22T12:15:54+01:00

Silda fra nærområdet deler glass med lokale ingredienser som gulrøtter og kålrot, i en lake smakstilsatt med sennepsfrø, nellik, helpepper, laurbær, persille og appelsinskall.

Vår egen julesild sprer lokal matglede på julepyntede frokostbord!

Det er ingen jul uten sild.

Eide Heimelaga tomatsild, 500 gr2022-11-01T13:29:25+01:00

Silda fra nærområdet deler glass med lokale ingredienser, og sprer lokal matglede på julepyntede frokostbord!

Det er ingen jul uten sild.

Eide Heimelaga sennepssild, 500 gr2022-11-01T13:29:37+01:00

Silda fra nærområdet deler glass med lokale ingredienser, og sprer lokal matglede på julepyntede frokostbord!

Det er ingen jul uten sild.

Kjøttretter

Eide Heimelaga lammerull, 300 gr2022-11-22T12:15:54+01:00

Håndlaget lammerull av Alpelam fra Lyngsalpan. I svangen legges håndplukkede fyldige kjøttstykker som er akkurat perfekt i konsistens og fettgrad. Så krydrer vi med salt, pepper og løk, og masserer krydderet inn i kjøttet slik at det binder seg sammen. Til slutt ruller og syr vi, og trekker rullen i gryte. Slik får vi det som vi kaller for verdens beste lammerull.

Eide Heimelaga julepølse, ca 400–450 gr2022-11-28T15:22:53+01:00

Laget av nordnorsk svinekjøtt, og en liten andel nordnorsk storfekjøtt. Grov pølse, sammensatt med klassiske julesmaker som nellik og allehånde.

Eide Heimelaga sylte, 300 gr2022-11-22T12:15:53+01:00

Håndlaget sylte av nordnorsk svinekjøtt.

Julefrokosten eller -kveldsen er ikke den samme uten Eides heimelaga sylte!

Eide Heimelaga naturtørkede fenabog, ca 1 kg2022-11-28T15:23:19+01:00

Naturtørket fenabog av Alpelam fra Lyngsalpan.

Serranoskinke, 80 gr2022-10-28T13:45:15+02:00

Serranoskinke er en delikat skinke som er velegnet til forrett, tapas eller spekefat. For å oppnå den beste smaken anbefales det å åpne pakningen minimum 10 minutter før servering.

Navnet Serrano kommer av ordet sierra som betyr «fjell». Bak den gode smaken og den deilige duften, ligger det flere hundre år med kunnskap som er overlevert fra generasjon til generasjon. Denne skinken er lagret i minimum 11 måneder.

Kvalpølse fra Svindland, 300 gr2022-11-16T08:53:49+01:00

Hvalpølsen fra Svindland har en helt fantastisk smak, nytes som snacks, på tapasbordet – eller som topping på pizza.

Svindland har blandet førsteklasses kjøttråstoff fra Vågehval med svinekjøtt. Det gir en smakfull spekepølse som garantert blir et spennende innslag på spekebordet. God og rund smak som de fleste vil like.

Rødvinspølse fra Svindland, 425 gr2022-11-16T08:53:18+01:00

Laget av førsteklasses råstoffer av svin, storfe, får, rødvin og krydder. Rødvinspølsen er et Nyt Norge-produkt, og produsert av norske kjøttråvarer. I tillegg til det tradisjonelle spekematmåltidet med rømme, eggerøre eller potetsalat, passer rødvinspølsen godt til en pastarett, på pizzaen, i suppe, eggepanne eller på tapasbordet.

Ost og tilbehør

Brie de Paris2022-10-20T09:10:53+02:00

Den folkekjære hvitmuggsosten hører hjemme på en god osteanretning som en del av et tapas- eller koldtbord, på en desserttallerken, men den er også velegnet til snitter, sandwicher og på fersk brød.

Prøv Brie de Paris sammen med stekt bacon og tranebærgelé på en fersk, fransk baguett eller server den lun med varme bær og en nøytral kjeks.

Nordlysgelé fra Nordlys Mat2022-11-28T15:22:19+01:00

Laget av krøkebær (krekling) og mjødurt. Nordlys-geléen er en smaksbombe og en absolutt viltfavoritt, men er også nydelig til spekemat, mørkt kjøtt og oster.

Soignon Chèvre, 180 gr2022-11-17T09:38:01+01:00

Chèvre laget på pasteurisert økologisk melk. Deilig som dessertost, men kan også brukes i matlagning f.eks. til gratinering og i salat. Serveres den som den er, bør den tempereres for at smaken skal komme til sin rett.

Snowdonia Cheddar med trøffel, 150 gr2022-11-15T11:50:16+01:00

Cheddar egner seg utmerket til varme osteretter, den er god på pizza, pai og til annen matlaging. Den er dessuten god å bruke som pålegg.

Truffle Trove kombinerer på en luksuriøs måte italienske svarte sommertrøfler med ekstra moden cheddar, smakstestet og gradert av eksperter. Innkapslet i ren hvit voks, har osten en særegen jordaktig aroma og en perfekt balansert smak, med undertoner av villsopp og hasselnøtt som fører til noter av hvitløk.

Vinner av gullpris ved International Cheese and Dairy Awards, 2022.

Rugbrødchips, 140 gr2022-10-28T13:50:52+02:00

Håndlagde chips fra Danmark. Rugbrødchips er tynne chips skåret av grovt rugbrød, og stekt i panne.

Nydelig til alle typer ost!

Aquavitgelé fra Røyland Gård2022-10-28T13:34:29+02:00

Røylands aquavitgelé er det perfekte tilbehøret til julematen. Nydelig til både ribbe, rakfisk og kalkun. Geleen passer også svært godt til viltkjøtt og kjøttretter av okse. Må også prøves på ostebordet.

Aquavitgeléen er frisk og lett syrlig, med mye smak av aquavitkryddere som karve og anis. Nydelig balansert med passe sødme, syre og krydder. Den er laget på aquavitdestilatet som benyttes til Grimstad-aquavitten Arvesølvet.

Ripsgelé fra Røyland Gård2022-11-17T08:47:44+01:00

Ripsgelé fra Røyland Gård laget av friske norske rips. Nydelig til kjøttretter, vilt og ost, samt pinnekjøtt. Den er frisk og syrlig, med mye smak av rips.

Krydderier

Eides grillrub2022-11-01T13:15:48+01:00

Vår egen kryddermiks.

Eides viltkrydder2022-11-01T13:15:54+01:00

Vår egen kryddermiks.

Eides potetkrydder2022-11-22T12:15:53+01:00

Vår egen kryddermiks.

Eides fiskekrydder2022-11-01T13:20:42+01:00

Vår egen kryddermiks.

Eides tacokrydder2022-11-01T13:15:27+01:00

En liten tekst om produktet

Eides lammekrydder2022-11-01T13:15:35+01:00

Vår egen kryddermiks.

Eides pizzakrydder2022-11-01T13:15:41+01:00

Vår egen kryddermiks.

Tyttebærsalt fra Nordlysmat2022-11-16T08:50:59+01:00

Et fargerikt og smakfullt salt som passer godt til vilt, men kan også brukes i sauser, salater, til kjøtt og i patéer.

Kaffe og te

Eides julekaffe, 250 gr2022-11-22T12:15:54+01:00

La roen senke seg med Eide-julekaffe. En nydelig blanding med høytvoksende og håndplukkede Arabica-bønner fra Colombia, Etiopia og Kenya.

Nordlyste fra Arctic Teahouse, 100 gr2022-10-27T12:56:09+02:00

Nordlyset finner sted på den nordlige halvkule. Som oftest kan det ses langs aurora-beltet, som i Norge følger kysten.

Andre fristelser

Eide Heimelaga sennepssaus, 180 ml2022-11-22T12:16:10+01:00

Heimelaga på vårt eget kjøkken! En mild og god saus som passer til alt fra kylling til fisk.

Eides olivenolje, 0,5 l2022-11-22T12:16:34+01:00

Eides olivenolje er en filtrert extra virgin olivenolje, med en rund, kremet, fruktig og aromatisk smak.

Juleglede fra Jentene på Tunet, 65 gr2022-10-28T13:47:51+02:00

6 utvalgte og håndlagde biter sjokolade i lekker gaveeske.

Ekte, norsk sjokoladehåndverk!

Eplegløgg fra Røyland Gård, 690 ml2022-11-28T16:00:38+01:00

Røylands eplegløgg er drikkeklar. Den kan serveres kald, men vi synes krydderne kommer mest til sin rett når den er oppvarmet.
Tilsett gjerne litt hvitvin eller bobler etter eget ønske. Vi anbefaler to deler gløgg og en del vin. Den perfekte velkomstdrink!

Friske norske epler balansert med passe sødme og krydder som gir den nydeligste gløgg.

Nordlysgløgg fra Nordlysmat, 250 ml2022-11-28T15:22:08+01:00

Nordlysgløgg er en lys, smaksrik og frisk gløgg til helårsbruk, laget på ville urter fra Finnmark iblandet deilige krydder fra varmere strøk.

Laget på arktiske urter tilsatt Østens krydderier. Deilig frisk og lys. Blandes med vann, og topp gjerne med brennevin etter ønske. Passer også med sødmefylt hvit- eller rødvin. Dette er noe helt annet enn gløggen du har smakt før!

Brente fiken, 500 gr2022-10-28T13:48:30+02:00

Disse fikenene er kandiserte og har en fast og samtidig myk konsistens. Smaken er utpreget søt, aromatisk og rund og avsluttes med et tydelig karamellpreg.

Den søte og runde smaken til disse fikenene er perfekt til de aller fleste ostetyper og balanserer særlig godt mot en chévre. Bruk de gjerne som garnityr til et lunt smørbrød, eller hakk de opp og bland de med nøtter og lag din egen fikenkompott. Brente fiken er også velegnet som ingrediens i mørkt brød, til kaker og som dessert, gjerne i følge med krem, is, frukt eller nøtter.

Moltesirup fra Reisa2022-10-28T12:48:58+02:00

Reisas mest ettertraktede produkt. Den er laget av kaldpresset moltejuice, en sjeldenhet i seg selv, og smaker av søte, ville bær.

Moltesirup kan brukes på ost, i desserter, drikker, viltsaus, ved speking av elgkjøtt og i annen matlaging.

Blåbærsirup fra Reisa2022-10-28T12:49:06+02:00

Dette er pannekakefavoritten! Søt og smakfull sirup av viltvoksende blåbær fra skogene i Nord-Troms. Reisas Blåbærsirup er en av de klassiske sirupene våre, som med sin søte, konsentrerte blåbærsmak er klar og fremtredende sammen med andre ingredienser. Trives godt på vaniljeisen og sammen med milde, myke oster.

Slipp fantasien løs og prøv deg frem!

Fisk

Kjøttretter

Oster og tilbehør

Krydderier

Kaffe/te

Andre fristelser

Vi tar forbehold om at vi kan erstatte utsolgte varer med tilsvarende produkt.

Go to Top