Eksklusive Kvaløya

Tilpass

Koldtbord av lokale Nord-Norske Råvarer

Koldtbordene våre er svært populære og velges ofte til konfirmasjoner og andre store selskaper. Kanskje ikke så rart – det er sosialt, kontaktskapende og alle kan forsyne seg med det de liker best. Du kan senke skuldrene og kose deg i selskapet sammen med dine gjester. Planleggingen er viktig når du skal servere mat til mange -det er fint å bestille koldtbordet i god tid slik at våre kokker har mulighet til å levere til deg.

Vi kan lage et koldtbord etter din smak, eller du kan velge vår standardmeny. Alt blir laget på vårt kjøkken av lokale råvarer. Maten blir levert på delikate fat og er flott anrettet.

Nedenfor kan du enkelt velge hvilke produkter du ønsker å ha i ditt koldtbord. Vi har laget et forslag til deg men dette står du helt fritt til å forandre på slik du selv ønsker. Det er bare å ta bort krysset på det du ikke ønsker og sette kryss på de rettene du heller vil ha med.

Vi kan også levere et utvalg av varmretter til koldtbord for kr 64,90 pr. pers.

Minimum 10 personer

Fisk

Kjøtt

Salater

Tilbehør

Varmretter

Disse rettene kan varmes selv, eller bli levert ferdig oppvarmet mot et pristillegg.

Oppvarming (gjelder kun gryteretter) *

Standardoppsett

Alternativer merket med (std) inngår i vårt «standardoppsett». Disse kan selvfølgelig byttes ut med andre alternativer etter eget ønske.

Produktnummer: KVALØYA Kategori:
Gå til toppen