Traeger Timberline D2 850

kr 24 999,–

Varenummer: TFB85WLEC

Beskrivelse

“Woodfired perfection”

Dette er Timberline D2 850

Traeger Timberline 850 flytter grensene og er det ypperste som kan tilbys innen grillteknologi.

Vår premiumgrill har grillrister i tre nivåer og lar deg laste grillen med mat nok til en stor fest. Grillen er fullisolert og gir derfor meget stabil temperatur under alle værforhold, til og med i streng vinterkulde. Timberlineserien er utstyrt med Traegers WiFIRE-teknologi som lar deg styre og overvåke grillprosessen med Treager App eller utvalgte smartenheter i hjemmet. Med Treager App kan du sjekke matens og grillens temperatur, overvåke pelletsnivået og sikre at du ikke går tom under matlagingen, og samtidig få tilgang til mer enn 1600 oppskrifter rett på telefonen. Grillen er utstyrt med Traegers D2 styringsenhet og kan betjenes fra et digitalt display på grillen. Justering av temperatur blir like enkelt som å skru på stekeovnen. Med TurboTemp® blir oppstartstiden minimert, samtidig som grllen raskt oppnår ønsket temperatur etter du har åpnet lokket. Traeger Timberline leveres med steketermometer som gir deg nøyaktig kjernetemperatur direkte på appen.

Fra pelletsbeholderen blir pellets sendt til brennkammeret via en transportskrue drevet av en børsteløs motor med meget lang levetid. Traegers Downdraft Exhaust® System i kombinasjon med TRU Convection® System skaper en virvelvind av fersk røyk og varme som fordels jevnt over maten og gir ultimate resultater. Om du ønsker ekstra kraftig røyksmak, kan Super Smoke Mode aktiveres med ett trykk på én knapp på kontrollpanelet.

Timberlinegrillene har justerbar bunnrist slik at du kan endre avstanden til varmen, avhengig om du skal brune stekeskorpen eller ha større avstand til varmen når du langtidssteker større stykningsdeler. Dersom du vil prøve en annen røyksmak, kan pelletsbeholderen enkelt tømmes og fylles med pellets som gir en annen smak. Dersom du skal flytte grillen rundt i hagen, vil du også sette pris på store terrenghjul og låsbare svinghjul. Traeger Timberline leveres med ekstrautstyr som høyner grillopplevelsen. Her får du magnetisk skjærefjøl i bambus, skjult fettoppsamler og avlastningshyller montert på grillen.

Spesifikasjoner

Vekt 91 kg
Dimensjoner 117 × 69 × 122 cm
Egenskaper

Grillrister i tre nivåer
Fullisolert konstruksjon
Skjærebrett i bambus og fronthylle i rustfritt stål
WiFIRE-teknologi
D2 styringsenhet
Pelletssensor<br>
Traeger Downdraft<br>
Super Smoke Mode<br>
Bunnrist i to posisjoner<br>
Skjult fettoppsamler<br>
Steketermometer inkludert<br>
Terrenghjul<br>
Låsbare svinghjul<br>
Kroker for grillredskaper

Kapasitet

Total grillflate: 5484 cm² – fordelt på 3 grillrister
Totalvekt: 97 kg
Pelletsbeholderkapasitet: 11 kg
Maks. temperatur: 260 °C