Lokale råvarer og heimelagakvalitetsmat.

Ferskvareavdelingen bugner av lokale råvarer og hjemmelagd kvalitetsmat. Våre kokker tilbyr også lokal utsøkt mat til catering.

Du glemmer aldri følelsen av et godt måltid. Forutsetningen for en god smaksopplevelse er ferske lokale råvarer av beste kvalitet. Utenfor kysten av Troms finner vi fisk av verdens beste kvalitet. I de mer og mer berømte Lyngsalpene finnes unike beiteforhold for lam.

Alt dette er vi så heldig å kunne tilby deg som kunde enten fersk eller videreforedlet under egne unike merkevarer som Alpelam fra Lyngen og Eide Heimelaga. Her finner vi Eide karbonade som er kåret til Norges beste, Eide fiskegrateng, Eide pølse, Eides egen sild, bacalao, røkelaks, pinnekjøtt for å nevne noe.

Vi handler helst med lokale levrandører som Brødrene Karlsen på Husøya som er viden kjent for sin varmrøkte krydderlaks. Lutefisk lager vi selv eller får den fra Ivan Lorensen Fiske Forretning på Brensholmen.

Fersk fisk får vi direkte fra lokale fiskere eller fra Ivan Lorentsen fisk på Brensholmen. Ost kan vi tilby fra mange lokale gårder i nord. Ferskt svinekjøtt får vi fra Bardu.

Vi er stolte og ydmyke over våre mange lokale levrandører som legger sin flid i å levere oss sine matskatter.

Siden 1953 har Eide Handel vært knyttet til lokalmiljøet i Eidkjosen på Kvaløya. Som landhandel for bygdas egne, til å bli et mathus hvor folk fra hele Nord Norge kommer for å få ekte matopplevelser. Vi glemmer likevel ikke våre røtter, med vårt eget preg som landhandel skal du kunne kjøpe alt fra kjøkkenutstyr til de fineste dagligvarer.

Eide Handel er byens eneste selvstendige butikk. Vi er ikke er med i noen profilert kjede, men i 2013 inngikk vi et innkjøpssamarbeid med MENY kjeden så vi kan tilby vi deg som kunde de kjente merkevarene til konkurransedyktige priser. Det betyr også at vi raskt kan endre oss etter dine behov. Vår topp moderne butikk med over 10 000 varesorter og byens største ferskvareavdeling står klar til din disposisjon.

Ferskvarer og matglede er hjertet i vår virksomhet. Velkommen til en hyggelig og lønnsom handel i Eidkjosen!