Nå er det viktig å kose seg hjemme i trygge omgivelser. Tenn opp grillen og lag smakfulle måltider med dine nærmeste. Vi har et stort utvalg kvalitetsgriller som både passer hobbykokken og proffen.

Traeger er en hverdagskokk som er klar etter bare fem minutter. En multikunstner som blander røyk og jevn temperatur i et lukket kammer, og lar råvarene vise seg for alt de er gode for. Pelletsgrillene er enkle i bruk, så enkel at alle kan klare det. Med Traeger grilles maten indirekte, slik at man ikke svir selve produktet. Med god og nøyaktig temperatur blir det enkelt å grille jevnt. Temperaturen kan du styre fra Traeger-appen på telefonen din, og grillene kan stilles inn fra 80 til 3000 grader – avhengig av hvilken type grill du velger. Maten får en smak av trepellets, og man kan velge mellom ulike typer; det anbefales gjerne frukttrær og mildere trevirke til fisk og tøffere trær som eik og hickory til kjøtt. Trager-grillene kan brukes til all matlaging: pizzasteking, brødbaking og langtidssteking av brisket for å nevne noe.

Vi hjelper deg med å finne den perfekte grillen til deg og ditt forbruk. Velkommen til verdens nordligste Traeger-forhandler.