Angus er kvalitetskjøtt av storfe. Kjøttet er anerkjent over hele verden for den beste smaken og de møreste biffene.

Angus er bedre marmorert enn annet biffkjøtt, noe som gir en unik smaksopplevelse du bare må oppleve. Det stilles spesifikke krav til både kjøttfylde, fettmengde, marmorering, størrelse, alder og mørning.

Bak en god biff ligger minst to år med hardt arbeid, lidenskap og høy innsats. Man må ha god omsorg for dyrene, ha gode norske beiteareale og fôr. Når dyra har det godt blir det god kvalitet og god smak på kjøttet. Da får man den beste biffen.

Kvalitet

Angus er rett og slett det beste kjøttet du kan få tak i. Denne høye kvaliteten er det vi på Eide Handel lever for. Kjøttet blir kvalitetsjekket på gården, slakteriet, på skjærerommet hvor det blir håndskåret av våre faglært kjøttskjærere.

Mørhetsgaranti

Du som kunde skal alltid være trygg på at kjøttet holder samme gode kvalitet hver eneste gang, slik at du alltid får den beste biffen. Det er marmoreringen, det vil si fettet som ligger inne i kjøttet og som gjør det saftig og mørt. Det leveres ferdig modnet, oppdelt i ulike bestykningsdeler og pakket i ulike esker.

Vi utnytter dyret

Hos oss finner du de fleste stykningsdeler. Alt fra de klassiske entrecote, indre- og ytrefilet til culotte, teres major, flat iron, brisket og tri-tip. Vi kan bruke mer av dyret fordi kvaliteten er så god og matsvinnet blir minimalt. Alt kan spises bare det tilberedes på riktig måte.

Angus kvalitetskjøtt får du hos Eide Handel, hos MENY og på de beste restaurantene over hele verden.

Oppskrift:

Helstekt culotte

Les mer >