Hva i all verden har en kaffemaskin og et kraftselskap til felles?

God kaffe og god strøm har mer til felles enn man kanskje skulle tro. Begge lager energi basert på vann, og begge er viktige for å holde samfunnshjulene i gang. Hos vår lokale strømleverandør Ishavskraft lever begge side om side, og sørger for at kundene er tilfredse.

– God kaffe gjør de ansatte fornøyde, de gjør da en bedre jobb, slik at våre kunder også blir fornøyd, smiler markedssjef Gunn Tove Bjerkan.

Derfor byr de gjerne på en kopp nybrygget kaffe når kundene stikker innom.

Jura – et naturlig valg

På Ishavskraft er to kaffemaskiner fra Jura i sving fra tidlig til seint. Sammen leverer de energi til 50 ansatte i Tromsø og Alta. Over 100 kopper kaffe er en normal dagsproduksjon for de to sliterne.

– Vi hadde bestemt oss for å kjøpe de beste kaffemaskinene på markedet, og valget falt naturlig på Jura. Og siden Eide Handel er eneleverandør i vårt område, ønsket vi å bruke dem, forteller Bjerkan.

Gledesspreder

Kaffemaskinene er blitt et godt sosialt tiltak i en hektisk arbeidshverdag. Ishavskraft har vokst seg til en av landets største strømleverandører med ca. 100 000 kunder over hele landet. Og da blir det ofte lange dager. Mange kunder er bedrifter, akkurat som Eide Handel.

– Service, leveranse og oppfølging fra Eide Handel er helt suveren. Vi er begge lokale selskap som ønsker å handle med flinke folk lokalt. De jobber mot de samme målene som oss, poengterer Bjerkan.

Hun mener kaffemaskinene er en billig investering i de ansattes humør.

– Den beste lokalproduserte strømmen i den beste kaffebryggeren gir fantastisk  energi til hele arbeidsgjengen, avslutter Gunn Tove.