Begynner det å ryke under panseret, har du et godt måltid i vente.

Ikke for å skryte, men vi har Norges største grill på hjul. Et helt restaurantkjøkken på brede dekk med egenvekt på over to tonn. Under panseret er et glødende inferno som spiser kullsekker som smågodt med kapasitet til å langtidssteke hele dyr. Og går det virkelig hett for seg kan temperaturen overstige 400 grader. Ikke rart det blir gatefest når kjempegrillen kommer rullende med et slep av godlukt.

God mat over alt

Selv om det et morsomt med all oppmerksomheten den skaper, er det beste med gigagrillen at vi kan lage fantastisk god mat nær sagt hvor som helst. Som under SMAK Nordnorsk matfestival der vi serverte helgrillet lam, grillet hval (ikke helgrillet), selbiff og en rekke andre spesialiteter til hundrevis av grillsultne besøkende – som seg hør og bør under en matfestival.

Ut på tur

Vårt rullende restaurantkjøkken er stadig på hjul, tidlig og seint, høyt og lavt. Denne høsten dro vi den blant annet opp på fjellet for å servere 300 hardtarbeidende anleggsfolk nygrillet grillmat, en smaksopplevelse de færreste hadde ventet seg på snaufjellet.

Da vi rullet til Husøya på Senja, la godlukten seg utover havet og bidro til enda bedre stemning. God mat samler folk, og med vårt rullende kjøkken får vi gleden av å spre mye matglede i hver en fjord og hvert et nes.

Oppskrift:

Coleslaw

Les mer >

Oppskrift:

BBQ-saus

Les mer >