Ingredienser
4 porsjoner
Ca. 1 kg boknafiskfilet i biter
16 stk. asparges
Slik gjør du
Kok opp lettsaltet vann og legg i boknafiskbitene. La fisken trekke i ca. 15 minutter.
Asparges skrelles og smørdampes rett før servering
Chorizosmør
Ingredienser
2 ss soyasaus
2 ss løk finhakket
2 fedd hvitløk finhakket
1 ss persille finhakket
200 gr usaltet smør
50 gr chorizopølse finhakket
20 gr soltørket tomat (semi dry) finhakket
Slik gjør du
Kok potetene godt møre sammen med hvitløken i usaltet vann. Kok opp fløte, melk og smør.
Hell vannet av potetene og mos dem med en stapper (hvitløken også). Hell fløtemelken over potetene og rør det inn med en håndvisp.
Smak til med salt og pepper.
Mandelpotetmos
Ingredienser
400 gr skrelte mandelpoteter
10 fedd hvitløk
4 ss meierismør
1 dl kremfløte
1 dl H-melk
Salt og pepper
Slik gjør du
Ha smøret i en kasserolle og smelt det sakte til det er nøttebrunt.
Tilsett resten av ingrediensene.
Varmes opp rett før servering.