Ingredienser
6 porsjoner
6 dl fløte
160 gr sukker
4 store pasjonsfrukter
Saus
2 pasjonsfrukter
4 ss sukker
2 ss vann
Maizena
Slik gjør du
Del pasjonsfruktene i to, og skrap ut fruktkjøttet. Ha fruktkjøttet sammen med fløte og sukker i en kasserolle. Kok opp og la det trekke i ca 15 min. Kjør det så i foodprosessoren ved full hastighet i 30 sekunder. Siles og fylles i porsjonsskåler.
La det stå kaldt over natten før servering.
PS! Syren i pasjonsfrukten gjør at desserten stivner!
Saus
2 pasjonsfrukter
4 ss sukker
2 ss vann
Maizena
Slik gjør du
Del pasjonsfruktene i to, og skrap ut fruktkjøttet. Kok opp sukker, vann og fruktkjøttet og jevn evt med litt maizena.
Avkjøl.