Endelig påske! Det er mye godt som hører påsken til: appelsiner, sjokolade, påskeegg, Solo, frokoster – og ikke minst Alpelam.

Mange nordmenn sverger til det tradisjonelle lammelåret. Ingenting galt i det, men hvis du virkelig vil imponere – anbefaler vi Alpelam fra Lyngen.

Velg blant eksklusive stykningsdeler som lammeplomme, mørbrad, lammekanon og lammekølle for å nevne noe. Vi har selvsagt også tradisjonelle stykningsdeler som lammelår og -bog.

Alpelam er kjent for å være blant det ypperste som er mulig å få tak i innen lammekjøtt. Det kommer av de unike beiteforholdene i Lyngsalpan og Brødrene Larsens ufravikelige fokus på dyrevelferd.

Lammene får god mosjon i de bratte fjellsidene, og får beite av næringsrike, friske urter som vokser til i skråningene etter hvert som snøen smelter.

Velg Alpelam til påske! Her på vår hjemmeside finner du mange gode oppskrifter til enkle, men fantastisk gode retter med Alpelam».

Oppskrift:

Øysteins lammeplomme

Les mer >

Her ser du vår eminente kokk Øystein Moes oppskrift på påskelam.