Julepålegg

2021-12-08T08:22:09+01:0025.10.2016|

Mads Nilsen vår egen pølsemaker lager vår berømte lammerull etter delvis hemmelig oppskrift. Han kan fortelle at han bruker kjøtt fra både bog og lår samt svangen når rullen skal lages.

God smak tar god tid

2021-12-08T08:22:09+01:0015.08.2016|

Den beste røykalaksen får du av å vente. Av og til kan du skimte et svakt slør av røyk over Eidkjosen. Da vet du at kjøkkensjef Øystein er på jobb.

Lettstelt lutefisk

2021-12-08T08:22:21+01:0015.08.2016|

Vi er liksom litt fin på det her på Eide Handel. I alle fall på vegne av våre kunder. Derfor er råvaren til lute fisk kun den største, flotteste og kjekkeste skreien som ble tatt i vinter på sin vandring fra Barentshavet til Lofoten.

Unnfanget i krøkebærlyng

2021-12-08T08:22:21+01:0015.08.2016|

Enkelte smaker blir til gjennom mye prøving og feiling. Vårt nye fenalår kom til verden under åpen himmel. Vi hadde i utgangspunktet ikke behov for flere hjertebarn i vårt brede sortiment av heimelaga spesialiteter.

Lam på høydetrening

2021-12-08T08:22:21+01:0015.08.2016|

Når vårsnøen tiner i Lyngsalpan og trekker seg oppover de mektige fjellskråningene, følger alpelammene etter. Slikt blir det god trening av. Alpelam har rennommé på seg for å være noe av det ypperste du kan kjøpe innen lam.

Liten kval – stor smak

2021-12-08T08:22:22+01:0015.08.2016|

De siste årene har folk nærmest kvalfartet til yttersida i desember og januar for å se verdens største populasjon av knølkval velter seg innover fjordene med bartene fulle av sild.

Go to Top